Sabo hoće pune tribine

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 03.03.2012.
16:49
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Fudbaleri Hajduka svoj prvi meč prolećnog dela prvenstva igraju sutra protiv OFK Beograda. Trener Kuljana Zoltan Sabo iskoristio je priliku da pozove navijače kako bi uz njihovu podršku klub slavio u sutrašnjem duelu.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Pozitivna trema potresa trenera Saba koji željno iščekuje početak sutrašnjeg meča. Činjenica da je klub tokom priprema blistao nije mu dala "krila" već stoji čvrsto na zemlji i "hladne glave" iznosi očekivanja pred sutrašnji meč.

"OFK Beograd nikako nije u podređenom položaju. Sosa Babić je iskusniji od mene, forsira pas igru, ume da predvidi taktičke varijante u toku meča, ume da iznenadi. Ipak, pratili smo OFK tokom pripremnog perioda, znamo da sve zavisi od naše motivacije i hrabrosti" rekao je Sabo za klupski sajt.

Svi u Kuli očekuju da Hajduk igra u formaciji koja ga je odlikovala na pripremama. Tri špica u napadu "rešetala" su mreže protivnika tokom zimske pauze a trener uverava navijače da neće odustati od svoje "filozofije".

"Bilo bi krajnje neozbiljno da tokom celog pripremnog perioda forsiram jedan sistem, a potom da ga promenim, kada počen prvenstvo. Igraćemo sa tri špica! U nedelju oko 16 časova, kada se meč završi, videćemo jesmo li zaista spremni za takvu igru" konstatovao je trener Kuljana.

On je za kraj iskoristio priliku da pozove navijače da iskoriste činjenicu da je ulaz za sutrašnji meč slobodan i da daju punu podršku timu Hajduka.

"Pozivam navijače da dođu u što većem broju, neka to bude moj lični apel. Hoću publiku, zbog nje se i igra fudbal, bez nje je besmislen" završio je Sabo.

Ako Hajduk bude u prolećnom delu šampionata pokazao ono što je viđeno tokom pripremnih mečeva, nema sumnje da će publika puniti tribine stadiona u Kuli bez posebnih apela i pozivanja.

Ne propustite