Sad Vukić "visi"?

Autor: Boris Jovanović
utorak 10.07.2012.
09:05
Izvor: Sportske.net, Sport

Vladimir Vermezović praktično zna tim, uz par ograda. U ovom trenutku kapiten Ilić u prednosti u odnosu na Vukića, nametnuo se i Saša Marković.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prema onome što se videlo na pripremama na Pohorju koje ulaze u sami finiš, ali i prijateljskim mečevima od kojih najteži sledi danas protiv Lokomotive, Vladimir Vermezović nema mnogo dilema.

Naime, tim je već formiran, makar kada je u pitanju ekipa koja bi trebalo da iznese kvalifikaciono leto.

Nema nekih većih iznenađenja, osim činjenice da je Saša Ilić u prednosti u odnosu na Vukića kao centralni vezni igrač. To ne mora ništa da znači, Vukića su mnogi otpisivali prošle sezone a ispostavili se da je bio najbolji igrač šampiona.

Takođe na mestu desnog beka Aksentijević je izborio mesto pored Pauljevića, a Miljković će najverovatnije napustiti klub. Ostojić je siguran sa Ivanovim, a Volkov je prvi izbor za mesto levog beka. Ako ostane u klubu, Lazevski će morati da čeka šansu.

U veznom redu je siguran Stefan Babović, on će praktično nastaviti da igra na mestu zadnjeg veznog, gde ga je prekomandovao Grant, dok bi društvo trebalo da mu pravi Saša Marković, koji je ostavio bolji utisak od Lovrea.

Međutim povratnik u Partizan iskusni Lovre može da igra i na mestu štopera, pa će sigurno imati solidnu minutažu.

Vermezović je već rekao da Lazara Markovića ne vidi kao klasičnog napadača, on će igrati po desnom boku u ofanzivi, levo će Nemanja Tomić. U samom špicu Stefan Šćepović i nema konkurenciju, Zabija tek treba sa stigne ekipu, a Marko Šćepović i Eduardo i dalje treniraju kao rekovalescenti nakon težih povreda.

Stvari izgledaju prilično jasno, a sledi i rez, po povratku u Beograd Vermezović će skresati tim na 25 igrača (22 i 3 golmana) što praktično znači da bi desetorica mogli da budu prekobrojni. Ne zaboravimo tim će u Beogradu sačekati Manga i Kamara, videćemo kakva je sudbina veziste iz Sijera Leonea koji želi da napusti klub.

Ne propustite