Saigrači praznuju, "Tenk" u petoj brzini!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.01.2014.
13:49
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin defanzivni vezista Aleksandar Kovačević kao "zapeta puška" čeka početak priprema i nastavak borbe za trofej u domaćem šampionatu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Povreda kolena odvojila je Aleksandra Kovačevića sa terena tokom druge polovine jesenjeg dela sezone zbog čega je mladić sa nadimkom "Tenk" željan takmičarskih utakmica i radne atmosfere.

Dok su saigrači koristili slobodne da ne da odmore od naporne polusezone, Kovačević je vredno trenirao kako bi potpuno spreman dočekao početak zimskih priprema.

"Nisam pravio pauzu tokom praznika. Trenirao sam za vreme pauze i spreman dolazim na okupljanje u petak. Nakon povrede mirovao sam dve-tri nedelje tokom kojih sam uglavnom odmarao i skupljao energiju. Zatim sam počeo sa terapijama i treninzima. Sada je sve u najboljem redu" poručuje Kovačević.

Crvena zvezda otišla je na zimsku pauzu sa samo bodom zaostatka za "večitim rivalom" koji zauzima lidersku poziciju na tabeli JSL pa Kovačević ističe da je svakom pojedincu jasno šta je glavni cilj tokom pripremnog perioda.

"Svi znamo šta nam je cilj. Očekujem da tokom pripremnog perioda svi podignemo formu i dočekamo ovogodišnju premijeru sa Javorom na 'Marakani' maksimalno spremni. Sledi nam borba za mesto u timu, svi krećemo sa istih polaznih tačaka, konkurencija je velika, što je po mom ličnom mišljenju najbolja osnova za dobar rad i treniranje" ističe Zvezdin defanzivni vezista.

Kovačević će dan pre početka priprema proslaviti 22. rođendan ali je pravu proslavu ostavio za maj kada bi se nada objedinjenom veselju ukoliko Zvezda osvoji titulu nakon šest godina dominacije Partizana.

Ne propustite