Sako: "Nisam pogrešio sa Liverpulom"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.10.2013.
20:15
Izvor: Sportske.net

Francuski internacionalac Mamadu Sako otkrio je razlog zbog kojeg je bio primoran da napusti redove Pari Sen Žermena i preseli se u ekipu Liverpula u koju se sjajno uklopio.

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Mamadu Sako letos je zamenio dres Pari Sen Žermena Liverpulovim iako tokom prethodne sezone nije planirao skori odlazak sa "Parka Prinčeva".

Defanzivčevi planovi promenili su se u trenutku kada je shvatio da pored Aleksa, Tijaga Silve i Markonjosa za njega neće biti mesta u timu čime bi mu i reprezentativna karijera bila ugrožena.

"Morao sam da napustim Pari Sen Žermen kako bih se izborio za povratak u nacionalni tim Francuske. To što sam ponovo na reprezentativnom spisku dovoljan je dokaz da sam uradio pravu stvar" kazao je Sako.

Tamnoputi defanzivac pokušao je da objasni kako i u Liverpulu mora da se bori za mesto u timu, ali je naglasio da je na "Enfildu" ta borba sa saigračima "zdrava".

"U Liverpulu ima mnogo kvalitetnih igrača koji su mi konkurencija ali borba sa njima je 'zdrava', za razliku od situacije u Pari Sen Žermenu" ističe Sako.

Za sada se ispostavlja da je Sako napravio sjajan potez i odabrao pravi klub jer je Liverpul odlično otvorio novu sezonu u kojoj je trenutno lider u premijerligaškom karavanu.

Ne propustite