Salcburgova "deca" bolja od Napretka

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.02.2012.
11:21
Izvor: Sportske.net

U okviru priprema u Antaliji, ekipa Napretka iz Kruševca, doživela je prvi poraz. Bolja od "čarapana" bila je mlada ekipa austrijskog "Salcburga."

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Nakon sedmodnevnog rada sa ekipom, Aleksandar Kristić, kormilar Kruševačkog prvoligaša, imao je priliku da u akciji vidi svoje izabranike.

Iako je mlada selekcija austrijske ekipe bila bolja (2:1), Aleksandar Kristić smatra da je početak priprema i težina protivnika uticala na poraz.

"Imali smo vrlo ozbiljnog rivala za ovu fazu priprema, posle 7 teških dana koji su iza nas. Kao i u prošloj utakmici, video sam i dobre i loše stvari na kojima, očito, moramo da radimo", izjavio je nakon meča mladi stručnjak.

Sama utakmica bila je vrlo interesantna. Salcburg je poveo ranim golom u 8. minutu. Aleoni je efektnim udarcem sa dvadeset metara savladao nemoćnog čuvara mreže Krznarića. Na izjednačenje nije se čekalo dugo. U 26. minutu Predrag Jeremić iskoristio je pometnju među odbrambenim igračima suparničke ekipe i matirao golmana Denea. Radost Kruševljana nije dugo trajala, već nakon dva minuta Marčink je bio najspretniji nakon odbijene lopte, i maestralnim udarcem poslao loptu u mrežu i time postavio, ispostavilo se, konačan rezultat meča.

Napredak je nastupao u sledećem sastavu:

Krznarić (od 46’ Milenković), Dunjić (od 83’ Đuričić), Janićić, Paunović (od 75’ Kostić), Udovićić (od 46’ Petrović), Koković (od 60’ Frimpong), Jeremić, Milošević (od 46’ Božović, od 70’ Gavrić), Matić (od 70’ Stanković), Račić (od 58’ Ristić), Mirosavljević (kapiten) (od 85’ Bajić).

Ne propustite