Sale opet ''svoj na svome''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.07.2012.
21:06
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Partizanov kapiten zadovoljan je zbog povratka u nekadašnju ulogu centralnog veznog, iza napadača. Tvrdi da se na toj poziciji oseća ''kao riba u vodi'' i nada se da će od svega toga koristi imati i ekipa.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dolaskom Vladimira Vermezovića, za Sašu Ilića je po svoj prilici završen period u kome je kapiten crno-belih nastupao na spoljnjim pozicijama u veznom redu.

Sada je ponovo centralni vezni, deluje odmah iza napadača, a da je Vermezović doneo dobru odluku, Ilić je već nagovestio igrama u prvim kontrolnim mečevima u Sloveniji, na kojima se dva puta upisao i u strelce.

''U ovoj ulozi se osećam kao 'riba u vodi'. Lakše mi je kada sam bliži golu i špicevima, pa sam i ja češće u prilici da šutiram. Nadam se da će i ekipa imati koristi od ove moje prekomande'', poručuje iskusni vezista.

Najstariji fudbaler Partizana tvrdi da na aktuelnim pripremama nema povlašćen tretman, iako je trener Vermezović nagovestio određene popuste za kapitena na početku priprema.

''Nisam još propustio nijedan trening, a jedini sam koji je bio u protokolu sva četiri meča. radi se naporno, teško je svima, ali najvažnije mi je da sam zdrav i da napore odlično podnosim'', ističe ilić.

Izvesno je da će Partizan u kvalifikacijama za LŠ startovati protiv malteške Valete, ali bez obzira na njihovih 8:0 protiv rivala iz Andore, Ilić smatra da dileme ne bi smelo da bude oko prolaska crno-belih u narednu rundu takmičenja.

''Ako nam je cilj ulazak u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, eliminacija prvaka Malte u drugom kolu kvalifikacija se podrazumeva...'', jasan je Ilić.




Ne propustite