'Šamar' Zvezdi - Kapiten omladinaca prešao u OFK!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.02.2014.
14:24
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Osipanje Zvezdine omladinske škole nastavljeno je odlaskom kapitena omladinske selekcije, igrača rođenih 1995. i 1996. godine u redove OFK Beograda.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Superligaš sa Stare Karaburme angažovao je kapitena omladinske selecije Crvene zvezde, Branka Jovanovića, koji je ujedno i mladi reprezentativac Srbije.

Nakon brojnih odlazaka igrača iz Zvezdinih mlađih kategorija, gubitak dosadašnjeg kapitena omladinske selekcije može se smatrati najvećim udarcem za crveno-bele.

Branko Jovanović odlučio je da karijeru nastavi u redovima OFK Beograda koji je od početka zimskog prelaznog roka angažovao četvoricu igrača rođenih 95. i 96. godine.

"Pravimo moćan tim i sa Jovanovićem smo dobili ozbiljno pojačanje. Branko je izuzetan potencijal i nadam se da će da izraste u igrača koji će sa dosta uspeha nositi dres OFK Beograda. Ovim potezom smo pokazali da ozbiljno mislimo na budućnost i na pojačanja za prvi tim Romantičara" rekao je Dragan Đukanović, trene omladinske selekcije OFK Beograda.

Zvezda omladinci

Bivši kapiten Crvene zvezde, u svim reprezentativnim selekcijama je odigrao preko 50 utakmica i postigao tri gola, igra na poziciji štopera.

"Čast mi je što sam došao u veliki klub kakav je OFK Beograd, ambicije nam se poklapaju. OFK Beograd je oduvek bio rasadnik talenata i uvek su davali šansu mladim igračima. Verujem da ću se igrama u omladincima nametnuti treneru prvog tima, a i da će uslediti i poziv da zadužim dres" poručio je Jovanović.

Pre kapitena omladinske selekcije Crvene zvezde u redove OFK Beograda stigli su i Petar Živkov, Bogdan Tepić, Dimitrije Tomović i Nikola Šipčić.

Ne propustite