Samo da se ne ponovi...

Autor: Boris Jovanović
nedelja 19.08.2012.
10:00
Izvor: Sportske.net

Partizan pre godinu dana izgubio u Užicu od Slobode istim rezultatom kao sinoć od Donjeg Srema. Usledio Šamrok, jesen bez Evrope, klupski lomovi. Domaća titula retko koga zanima...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stvari neodoljivo podsećaju na prošlu godinu. I tada je Partizan ubedljivim trijumfom kod kuće otvorio šampionat, stradali su Pazarci. A onda je 21. avgusta usledio neuspeh protiv Slobode u Užicu, pa četiri dana kasnije presuda protiv Šamroka.

Ispadanje iz Evrope je označilo uvod u silne klupske potrese, Stanojević je bio pred smenom, spasao ga je Krstajić, u napetoj atmosferi je odigrana jesen koja se završila odlaskom i direktora i trenera.

Na domaćoj sceni se to nije osetilo, Zvezda je bila očajna, pa je Partizan osvojio praktično titulu već posle prvog dela prvenstva.

Sada, posle identičnog poraza u Novom Sadu kao u Užicu pre godinu dana, stiže Tromso.

Od toga hoće li crno - beli u LE, ili će im se ponovo prikazati "Šamrok" zavisi verovatno i ostatak sezone. Mnogo se paralela može povući, ni prošle sezone, ni ove navijači nisu zadovoljni prelaznim rokom, i prošle i ove škripi na ključnim mestima u timu, tačnije centralnoj odbrani i napadu, Vermezović nema alternative, ma koliko ne želeo da priča o tome.

On nije posegao za opravdanjima nakon sinoćnjeg poraza, ali uigravao je jedan tim, izvešće Miljkovića i Ivanova sa par mečeva odigranih u tandemu, prošle godine je Bugarin bio u istoj koži, samo sa Rnićem...

U Partizanu ne bi voleli da se istorija ponovi...

Ne propustite