Samo polako, a kad Bogdan podesi nišanske sprave...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.09.2014.
19:05
Izvor: Beta

Pobedom nad Iranom, naša reprezentacija je obezbedila plasman u osminu finala Svetskog kupa, a Bogdan Bogdanović smatra da ''Orlove'' i šut počinje da služi sve bolje.

fiba
fiba

Povezane vesti

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović rekao je danas da je reprezentacija za sada postigla rezultat na Svetskom prvenstvu u Španiji i istakao da je najvažnije da se dobro uigra za mečeve koji slede u eliminacionoj fazi.

"Ovo je za sada dobar uspeh. Sada treba da iskoristimo naredne dve utakmice da se spremimo za osminu finala i eventualno četvrtfinale. To su dve ozbiljne ekipe sa kojima se možemo naći u četvrtfinalu, ali kažem – zanima nas naša igra, važno je da se uigramo", rekao je Bogdanović novinarima u Granadi.

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Iran sa 83:70 u trećem kolu takmičenja Grupe A na Svetskom prvenstvu Španiji.

Iran se dobro držao u prvom poluvremenu, naročito zahvaljujući centru Hamedu Hadadiju, ali je Srbija mnogo bolje odigrala drugo poluvreme.

"Imali smo pritisak u glavama, nismo se oslobodili od samog starta. Ali dobro se završilo, odlično smo otvorili drugo poluvreme", kazao je Bogdanović.

Na pitanje da li je zadovoljan svojom šuterskom formom, Bogdanović je odgovorio: "Zadovoljan sam. Polako, svi ulazimo u šut".

Ne propustite