Samo Putin Zvezdu spasava?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.11.2012.
18:16
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Predsednik Rusije u decembru bi trebalo da dođe u zvaničnu posetu Srbiji, a već sada su pčočele spekulacije da bi njegov boravak u Beogradu mogao da se iskoristi i za još jednu posetu Crvenoj zvezdi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, prema saznanjima do kojih je došao portal ''Mondo'', poseta predsednik Rusije Vladimir Putin će u decembru tokom posete Beogradu održati sastanak sa predstavnicima Crvene zvezde i ''Gasproma'' koji je generalni sponzor kluba sa Marakane.

Putin u decembru treba da poseti Beograd povodom početka radova na gasovodu ''Južni tok'', pa njegov dolazak na Marakanu tom prilikom, ne bi bio iznenađenje, obzirom da je pre godinu i po dana već bio u poseti Zvezdi, kada je burno pozdravljen od strane navijača ovog kluba tokom prijateljske utakmice sa Zenitom na Marakani.

Obzirom da je Crvena zvezda  u velikim finansijskim problemima, čije se rešavanje ne nazire, eventualni dolazak Putina mogao bi da crveno-belima donese nadu u značajnuju pomoć Gasproma kad je u pitanju izlazak iz najveće krize u istoriji kluba.

U ovom treenutku ostaje pitanje ko će ga iz Zvezde dočekati, obzirom da je potpredsednik kluba Aleksandar Antić u nedelju izjavio kako klub u ovom treenutku praktično i ''nema upravu''...

Isti izvor navodi da bi Putin i "Gasprom"  trebalo da delegiraju svoje ljude koji će ući u najuže klupsko rukovodstvo, a da Zvezda dobije strukturu Uprave poput onih u Zenitu i Šalkeu.


Ne propustite