Šampion krenuo na nove radne zadatke

Autor: Bojan Jovanovic
ponedeljak 11.06.2012.
15:58
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Igrači aktuelnog šampiona Srbije, beogradskog Partizana, bili na prozivci, zatim na proveri fizičkih sposobnosti, a uskoro ih očekuju i prve trening utakmice.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon što su osvojili peti uzastopni trofej u srpskom šampionatu, fudbaleri Partizana danas su krenuli na nove radne zadatke.

Prozivka je bila u 10.00h u Zemunelu, a sat ranije su obavljeni laboratorijski pregledi. U naredna dva dana prvotimci će po grupama na testiranja funkcionalnih sposobnosti u ‘Vita maksimu’, kako bi struka imala uvid u stepen spremnosti svih igrača.

Od igrača koji su završili proteklu sezonu danas nije bilo Dijare,  Rnića i Andersona. Na prozivku su se odazvale i novajlije Pauljević, Lovre, Stefan Šćepović,  kao i junoše Savić Stefan, Aškovski, Jojić, Mitrović i Marković Filip.

Na prozivci nije bilo Kamare i Mange, kao i Stefana Šćepovića, koji je na "medenom mesecu". Oni će se pojaviti pred polazak na drugi deo priprema u Sloveniju.

Igrači koji su bili na prozivci:

Stojković, Radiša Ilić, Živković, Petrović, Ninković, Saša Marković,  Lazevski, Volkov, Stanković, Babić, Saša Ilić, Babović, Vukić, Šćepović Marko, Tomić, Lazar Marković, Miljković,  Ostojić, Lovre, Ivanov, Smiljanić, Aksentijević, Pauljević, Savić Stefan, Eduardo, Aškovski, Marković Filip, Mitrović, Jojić.

Trener Partizana Vladimir Vermezović izjavio je danas da će svi fudbaleri koji su danas došli na početak priprema ići na prvi deo priprema, a da će spisak igrača skratiti pre polaska u Sloveniju.

U predsezoni postojaće dve faze priprema – prvi deo biće odrađen na Tari (hotel Omorika) u periodu od 14.6. – 26.6.2012. da bi se posle povratka u Beograd i dana odmora,  krenulo put Slovenije na Pohorje (hotel Arena od 28.6.-11.7.2012.).

Crno-beli su ugovorili čak pet trening mečeva u predsezoni:

30.6.2012. NK Aluminij iz Kidričeva (igra se u Kidričevu od 18.00h);

1.7.2012. SC Wiener Neudstadt (Austrija) – (igra se u Dravogradu od 17.00h);

4.7.2012. FC Zarja Lugansk (Ukrajina)- (igra se u Kidričevu od 18.00h)

7.7.2012. SK Puntigamer Sturm Graz (Austrija) – (igra se u Gracu na UPC  Areni od 17.30h)

10.7.2012. FK Lokomotiva iz Moskve (mesto će biti poznato uskoro, a meč počinje u 18.00h)

Ne propustite