Šampion ne traži opravdanje...

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.09.2012.
21:31
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaleri Partizana juče su pred prepunim tribinama stadiona u Šapcu razočarali svoje pristalice u ovom gradu, porazom od domaćeg srpskoligaša Mačve. Dan posle, Aleksandar Rogić, koji je vodio crno-bele u ovoj utakmici umesto trenera Vermezovića, ne želi

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Mačva je juče zasluženo savladala aktuelnog šampiona, koji je tek u finišu preko Zabije uspeo da stigne do počasnog pogotka.

Utisak je dodatno pokvario i Milan Smiljanić, koji je zbog nesportskog poteza isključen u 84. minutu.

Posle svega, svoje utiske je izneo pomoćni trener crno-belih Aleksandar Rogić, koji je juče neuspešno zamenio Vladimira Vermezovića.

''Tačno je da smo nastupili bez jedanaest reprezentativaca, ali to ne može da bude opravdanje za igrače koji su bili akteri jučerašnjeg meča. Nekima je ovo bila lepa prilika da pokažu koliko vrede, ali je nisu iskoristili. Žao mi je što smo razočarali veliki broj naših navijača, a domaćin je izgleda bio prilično inspirisan gostovanjem šampiona'', izjavio je Rogić.

Partizan sada očekuje prvenstveni duel sa Hajdukom u subotu od 21 čas u Humskoj, a onda i start u Ligi Evrope protiv Nefčija. Jučerašnji neuspeh im je odlična opomena...










Ne propustite