Šampionska atmosfera u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.02.2014.
21:55
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle odličnih rezultata koje postižu u pripremnim mečevima u Sloveniji, optimizam u redovima Crvene zvezde iz dana u dan je sve veći, po pitanju osvajanja šampionske titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U redovima Crvene zvezde veruju da je konačno došlo vreme da se prekine šestogodišnja dominacija Partizana u domaćem šampionatu, a da imaju razloga za takvo razmišljanje, potvrđuju i odlični rezultati u pripremnim utakmicama ove zime.

Serija pobeda, naravno, pozitivno utiče i na atmosferu u ekipi, a kapiten Nenad Milijaš uverava da gotovo i ne pamti kada je tokom priprema vladalo tako dobro raspoloženje među igračima.

''Sa Zvezdom sam odradio mnogo priprema, ali ovakvu atmosferu nikad nismo imali! Nema svađa, konflikata, čak nije bilo ni najmanje varnice koje u ekipama budu normalne tokom priprema'', otkriva Milijaš u izjavi za ''Novosti''.

Sa kapitenom se u potpunosti slaže i borbeni Aleksandar Kovačević, koji tvrdi da je ekipa Slaviše Stojanovića kao jedna velika porodica.

''Čak ni svi problemi koji nas prate, ne mogu to da naruše! Sve smo ostavili po strani i okrenuti smo samo ka cilju da konačno osvojimo šampionsku titulu'', poručio je Kovačević.

Ne propustite