Saopštenje podelilo Partizan?

Autor: Boris Jovanović
utorak 08.04.2014.
10:23
Izvor: Sportske.net, Sport

Nije sporno da je saopštenje grozomorno, kao i sve pisanije ovog tipa što dolaze od "Večitih". Ali, da li sam čin pokazuje da se u Humskoj vodi bitka za moć?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ko je napisao saopštenje? List "Sport" tvrdi da je predsednik Đurić naložio generalnom sekretaru Gruboru da napiše tekst i prosledi ga medijima, a da pri tome nije konsultovao upravu.

Potpredsednici su navodno ljuti, Babić, Jovanović i Jovičić nisu ni konsultovani, a Branko Ružić se distancirao od samog papira.

Pisali smo već o nejasnoj situaciji kada je u pitanju odricanje Đurića od vlasti u klubu i prenošenje ovlašćenja na potpredsednike. On je to pravdao sudskim procesom, odnosno optužnicom koja ga sprečava da se u punoj meri posveti klubu.

I onda i sada nije jasno zbog čega nije podneo ostavku, mada i sama formulacija zvuči nespretno, niti optužnica ima veze sa fudbalom, niti će se time baviti Đurić, to je posao advokata.

Ova nova situacija da klub izdaje saopštenje bez zajedničkog stava najužeg vrha bi mogla dodatno da oteža funkcionisanje u Humskoj. I ranije je bilo iskakanja, ali je većina za odluku uvek postojale i najčešće je linija podela išla na relaciji uprava - sportski sektor.

Doduše, pojedinci iz UO su davali ili nudili ostavke, pa ih je klub vraćao na pozicije, izuzev Dragoljuba Vukadinovića koji je napustio Partizan, a pričalo se da predstavlja opoziciju Đuriću.

Vratimo se saopštenju.

Ako potpredsednici nisu konsultovani, ko je napisao izvinjenje Zajednici jevrejskim opština. I ko u Humskoj uopšte piše saopštenja?

Potparol, ne, to smo proveravali prošle godine, "Sport" otkriva da je u pitanju gensek Grubor.

U saopštenju je prozvan predsednik saveza Karadžić, koji je odgovorio Partizanu, ali Stepanović i Jokić zaduženo za sudije. Zdravko Jokić je najavio tužbu protiv Đurića...

Cirkus se nastavlja.

Ne propustite