Saša Ilić - Partizanov Gigs!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.03.2014.
18:10
Izvor: Sportske.net

Nedavno su mediji na Ostrvu napravili interesantnu grafiku na kojoj su predstavili godine rođenja sadašnjih prvotimaca Mančester Junajteda u trenutku kada je Rajan Gigs debitovao za "Đavole". Pogledajte kakva je situacija sa Partizanovim "Gigsom".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kapiten fudbalskog kluba Partizan, Saša Ilić, odigrao je prethodne subote svoj 666. meč u crno-belom dresu a pogotkom u 83. minutu meča sa Slobodom doneo je trijumf šampionu Srbije i izjednačio se sa legendarnim Stjepanom Bobekom na večnoj listi Partizanovih najboljih strelaca.

Od 26. oktobra 1996. godine, kada je debitovao za Partizan, Saša Ilić postigao je 118 prvenstvenih golova i sigurno će na pomenutoj listi preskočiti Bobeka do kraja tekuće sezone.

Nedavno su mediji na Ostrvu objavili grafik na kojem su pobrojane godine i meseci fudbalera Mančester Junajteda u trenutku kada je Rajan Gigs debitovao za "Đavole" a interesantno je pogledati kakva je situacija u Partizanu.

Saša Ilić debitovao je već pomenutog datuma u duelu sa Borcem iz Čačka, a u tom trenutku većina Partizanovih sadašnjih prvotimaca nije znala "da obriše nos".

Najinteresantniji je podatak da je Danilo Pantić rođen istog dana kada je Ilić debitovao za Partizan (pa kažite da ne postoji neka viša sila), dok je Andrija Živković u istom trenutku imao samo tri meseca i 5 dana.

Milan Lukač, Miroslav Vulićević i Nikola Drinčić mogu da se pohvale time da su već išli u osnovnu školu kada je Sale debitovao za Partizan ali su zato Filip Malbašić, Saša Marković, Darko Brašanac i Petar Škuletić u vreme Ilićevog debija još uvek bili nesvesni svog bitisanja u ovom svetu.

Danko Lazović je tog 26. oktobra 1996. godine već trenirao za Partizan što ga razlikuje od drugih a evo i kako izgleda Partizanov sadašnji tim u vreme kada je Saša Ilić debitovao u crno-belom dresu.

Milan Lukač - 11 godina i 22 dana

Miroslav Vulićević - 11 godina, 4 meseca i 27 dana
Vladimir Volkov - 10 godina, 4 meseca i 20 dana
Branislav Trajković - 7 godina, 1 mesec i 27 dana
Milan Obradović - 18 godina, 2 meseca i 23 dana

Darko Brašanac - 4 godine, 8 meseci i 14 dana
Nikola Drinčić - 12 godina, 1 mesec i 19 dana
Filip Malbašić - 3 godine, 11 meseci i 8 dana
Andrija Živković - 3 meseca i 5 dana

Petar Škuletić - 6 godina, 3 meseca i 27 dana
Danko Lazović - 13 godina, 5 meseci i 9 dana

Ne propustite