Saša Ilić se ne odriče duple krune

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 09.04.2012.
13:28
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Pred revanš meč polufinala Kupa u koji crno-beli ulaze sa dva gola zaostatka, kapiten Partizana Saša Ilić ističe da njegov tim nema nameru da se preda i da i dalje veruje u osvajanje duple krune.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda dolazi na revanš meč polfinala Kupa u Humsku sa velikom prednoću od 2:0 koju Partizan nikada do sada nije uspevao da sustigne.

Ohrabren dobrim igrama iz domaćeg prvenstva, Saša Ilić je uveren da njegov tim može da sruši tradiciju i preokretom stigne po finala Kupa.

„I na Marakani smo igrali dobro, ali nismo iskoristili svoje šanse. Uveren sam da takav razvoj događaja nećemo gledati u sredu. Nadu u preokret nam uliva sjajna i efikasna igra iz poslednja četiri duela u ligi.“, prenosi Alo reči Saše Ilića koji se ne odriče duple krune.

„Ne odričemo se duple krune!“

„Iako Zvezda ima prednost od dva gola, mi ne odustajemo i verujemo da možemo stići do finala Kupa.“, jasan je Ilić.

Kao jedan od najiskusnjihi fudbalera svogtima, kapiten Ilić se osvrnuo i na golgeterski post mlađanog Markovića koji nije postigao gol još od novembra prošlegodine i upravo meča sa Crvenom zvezdom.

Ilić kaže da Lazar Marković oseća veliki pritisak sa kojim se nije lako izboriti u 18 godina.

„Već u svojoj prvoj sezoni on je dospeo u žižu javnosti. Naravo da je svojim igrama to i zaslužio, ali nije lako izaći na kraj sa takvim pritiskom. Ipak, svi mi u Partizanu verujemo da će Lazar uskoro ponovo početi da rešeta mreže.“, ističe Saša Ilić.

Hoće li se to desiti možda urpavo protiv Crvene zvezde saznaćemo u sredu od 19.30.


Ne propustite