Saši Iliću osporavaju rekord!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.04.2014.
12:41
Izvor: Sportske.net

Zvanična klupska statistika kluba iz Humske trvdi da je Saša Ilić oborio rekord Stjepana Bobeka i postao najbolji strelac crno-belih u prvenstvima ali u Zajednici Superligaša tvrde suprotno.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kapiten fudbalskog kluba Partizan Saša Ilić "preskočio" je u subotu Stjepana Bobeka na večnoj listi strelaca 119. prvenstvenim golom u crno-belom dresu.

U zvaničnoj klupskoj statistici Iliću je gol u duelu sa OFK Beogradom bio 119. ali u Zajednici Superligaša tvrde da rekord nije oboren.

Nije poznato kako su u Zajdenici Superligaša došli do podatka da je Ilić postigao 117. pogodaka ali je jasno da prema njihovoj statistici kapiten crno-belih i dalje gleda u leđa Bobeku.

Ako se tome doda podatak iz godišnjaka Fudbalskog saveza Srbije u kojima stoji da je Bobek postigao 124 gola u borbi za bodove, dolazi se do prave misterije oko toga ko drži rekord u Humskoj.

Ukoliko pratite statistiku FK Partizan, Saša Ilić od subote je rekorder sa golom više od Bobeka. Ukoliko više verujete Zajednici Superligaša Iliću nedostaju još dva gola da bi prestigao Bobeka, dok prema godišnjacima FSS Ilić mora da postigne još deset pogodaka da bi nadmašio legendarnog napadača "Parnog Valjka" (115:124).

Rekord koji je Saša Ilić postavio u subotu za sada se možda i može osporiti, ali majstorstvo legende crno-belih nikako.

Ne propustite