Savić: ''Rad zaslužuje da ostane u Superligi!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.05.2014.
23:31
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Uoči odlučujućih borbi u završnici Superlige, svoja očekivanja je izneo predsednik Upravnog odbora FK Rad Vladimir Savić.

fkrad.rs
fkrad.rs

Povezane vesti

Savić je optimista kad su u pitanju šanse ''Građevinara'' za opstanak u Superligi, ali i naglašava da svi u klubu moraju da se mobilišu i usmere ka ostvarenju tog cilja.

''Svi segmenti kluba su maksimalno fokusirani na preostala dva meča. Prvi je protiv Voždovca, koji ima iskusne igrače, bivše internacionalce, što će biti još jedan motiv našim fudbalerima da pokažu najviše što mogu.

Svesni smo da do cilja nećemo stići lako i zato je neophodno da ekipa pokaže karakter, uz maksimalnu mobilizaciju. Samo to će omogućiti da 'Građevinari' i sledeće godine budu deo fudbalske elite Srbije''
, poručuje Savić.

Prvi čovek ''Građevinara'' takođe smatra da klub višedecenijske tradicije poput Rada zaslužuje da sačuva superligaški status.

''Od fudbalera se očekuje da pokažu maksimum potencijala, borbenost i angažovanost. Samo na taj način mogu da zavrede rezultat po želji navijača Rada.  Klub sa tradicijom od preko pet i po decenija, igračima koji su prošli fudbalskom Banjicom i navijačima, uvek dodatnom snagom, zaslužuje da sačuva superligaški status'', jasan je Savić.


Ne propustite