Savićević očekuje Zvezdino proleće

Autor: Miloš Marković
četvrtak 21.02.2013.
14:38
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pripreme u Turskoj i definitivno su iznedrile novu Zvezdinu, još uvek, zvezdicu, mladog Vukana Savićevića koji spremno dočekuje proleće.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Svojim požrtvovanim radom i trudom na zimskim pripremama, Vukan Savićević je u poslednjih mesec dana prošao put od omladinca do fudbalera na koga Janković ozbiljno računa u prvom timu.

Odvojen od porodice i kako i sam kaže, domaće kuhinje, Vukan je izborio svoje mesto u timu i priliku da već na startu proleća zaigra protiv Javora na „Marakani“.

„Ukoliko mi trener pruži šansu spreman san da pružim svoj maksimum, verujem da mogu da odigram kvalitetno.“, ističe mladi fudbaler Zvezde koji se zahvalio starijim kolegama na podršci koju je dobio.

„Mnogo su mi pomogli stariji i iskusniji igrači. Uvek su bili tu za mene, najviše Milijaš i Luka Milivojević, uz njih mi je mngo lakše da igram.“, ističe on.

Mladi ofanzivni vezista ističe da je ekipa odlično radila na pripremama, očekuje da će to i videti na proleće, za koje smatra da će pripasti Zvezdi.

„Moj utisak je da smo kao ekipa dosta uigraniji u odnosu na jesenji deo i da će se to i videti na terenu. Nema sumnje da ćemo dati sve od sebe da naredno proleće bude Zvezdino.“, rekao je Savićević koji se uzda u podršku navijača.

„Mnogo godina unazad navijači nas podržavaju, ne sumnjam da će tako biti i ubuduće. Mnogo bih voleo da na otvaranju proleća vidim na stadionu dosta publike.“, zaključuje mladi Vukan Savićević.


Ne propustite