Savićević: "Treninzi u prvom planu"

Autor: Miloš Marković
sreda 23.01.2013.
11:11
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi fudbaler Crvene zvezde shvata da je u pripremnom periodu rad na treninzima od najveće važnosti, rezultate sa kontrolnih mečeva stavlja u drugi plan.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od igrača koji predstavljaju Zvezdinu budućnost, momak sa slavnim prezimenom, Vukan Savićević, vredno radi i čeka svoju šansu.

„Iskren da budem, zadovoljan sam potpuno minutažom jesenas.“

„Zaista nisam očekivao da više igram. Svestan sam da mlad igrač treba da bude potpuno spreman da bi poneo dres pred punom Marakanom. Sada mi je obaveza da radim još jače i bolje. Da se uigram sa ekipom i da probam da zaradim još više minuta i više igre na proleće.“, rekao je Savićević.

Mladi fudbaler Zvezde je odigrao na zadovoljavajućem nivou prvi meč protiv Ejupa, ističe da su u ovom trenutku treninzi u prvom planu, ne utakmice.

„Odigrali smo prvu utakmicu posle dva meseca, pa je sa te strane najvažnije bilo da taktički i trkački budemo što bolji. Mislim da je šef sa te strane zadovoljan.“

„Igrali smo svi jednako i već smo zaboravili tu utakmicu jer slede novi treninzi, koji su i dalje važniji od samih mečeva i golova jer još smo u programu sticanja moći, kako šef kaže. Biće još mečeva a verujem i da će broj golova koje postižemo biti veći.“, istakao je Vukan Savićević.


Ne propustite