Savićević umalo zaplakao zbog poraza od Krškog...

Autor: Darko Mitrović
subota 30.06.2012.
21:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novi poraz Zvezde na pripremama u Sloveniji izgleda da je najteže pao jednom od najmlađih fudbalera crveno-belih Vukanu Savićeviću, kome je zaiskrila i suza prilikom davanja izjave posle meča...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

I pored brojnih prilika protiv ekipe Krškog, Beograđani su večeras progutali još jednu ''gorku pilulu'' u Sloveniji.

Naravno, rezultati u ovoj fazi priprema nemaju veliki značaj, ali definitivno utiču na samopouzdanje i raspoloženje u ekipi.

Mladi Vukan Savićević večeras je igrao u drugom poluvremenu, ostavio dobar utisak, asistirao i kod jedinog Zvezdinog gola, ali posle meča nije krio razočarenje ishodom, ističući da mu je ''mnogo teško posle svega''.

''Ovo nije smelo da se dogodi. Stvorili smo mnogo šansi, ali to nije opravdanje kada igrate za Crvenu zvezdu i izgubite od slovenačkog drugoligaša. To nam je i trener rekao, ne vredi nam da kukamo i vadimo na propuštene prilike.

Moramo da podignemo glavu gore iu nastavimo da radimo najbolje što umemo. Ja i dalje tvrdim da radimo dobro i verujem da ćemi već u sledećem meču da budemo još bolji'', izjavio je Savićević, uz ''oči pune suza'', kako navodi zvanični klupski portal.


Ne propustite