Savićević: "Velika konkurencija u veznom redu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.02.2014.
13:11
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Jedan od izdanaka Zvezdine omladinske škole, Vukan Savićević, ocenio je da mu neće biti lako da se izbori za mesto u prvom timu s obzirom na to kakva konkurencija vlada kada su u pitanju vezni igrači.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vukan Savićević jedan je od Zvezdinih omladinaca koji su uspeli da se izbore za svoje mesto u prvom timu ali talentovani vezista nije prečesto tokom jeseni dobijao priliku da počinje utakmice.

Mesto startera po pravilu je bilo rezervisano za one iskusnije ali Savićević veruje da bi u nastavku sezone mogao da se nametne treneru Stojanoviću, uprkos velikoj konkurenciji.

"Samo radom na treninzima i svakodnevnim dokazivanjem mogu da očekujem da ću zaslužiti mesto u timu. Sigurno da imam ambiciju da budem među najboljih jedanaest, međutim, to nije lako s obzirom na konkurenciju i kvalitet igrača koji imamo u veznom redu" kazao je Savićević.

Zvezdinog dvadesetogodišnjaka mučila je i povreda ali je nakon posete Minhenu dobio uputstva kako da se što bolje priprema i da sanira problem koji je imao tokom jeseni.

"Boravio sam nekoliko dana u Minhenu gde sam dobio savet koje nove vežbe treba da radim. Spreman sam da pružim maksimum, i što je najbitnije biću potpuno spreman za prolećnu polesezonu" ističe mladi vezista.

Zvezda u sredu ima novu proveru u sklopu priprema za prolećni deo sezone a Savićević se nada pobedi nad Slobodom iz Tuzle.

"Sledi nam uigravanje kroz utakmice. Već danas igramo sa Slobodom i očekujemo da zabeležimo novi trijumf" poručuje Savićević.

Duel Crvene zvezde i Slobode na programu je od 14 časova a utakmica se igra na terenu SC "Bonifika" u Portorožu.

Ne propustite