Savo oštro o ''slučaju Mitrović''

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.06.2013.
21:03
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

U polemiku oko nastupa Aleksandra Mitrovića, najpre za ''A'' reprerezentaciju u Briselu, a dan kasnije i za omladinsku selekciju Srbije uključio se i direktor reprezentativnih selekcija FSS Savo Milošević.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kada se govori o kvalitetima Aleksandra Mitrovića, u srpskoj javnosti se sve češće ističu poređenja napadača Partizana sa nekadašnjim reprezentativcem Savom Miloševićem.

Za sada, 19-godišnji napadač opravdava sve pohvale, ali nedavno je, reklo bi se ni kriv ni dužan, postao tema polemika na temu zašto je morao da u dva dana odigra dve utakmice u reprezentativnim selekcijama.

Tim povodom se u ime Partizana najpre oglasio Albert Nađ, koji je oštro zamerio selektoru omladinske reprezentacije Ljubinku Druloviću što je Mitrovića uvrstio u sastav protiv Švajcarske.

Ipak, kada se činilo da sve polako postaje stvar prošlosti, svoj stav u ''slučaju Mitrović'' je izneo je upravo Savo Milošević. On se čudi zbog takvih primedbi, iznoseći jasan stav po tom pitanju.

''Kada će Mitrović moći da odigra dva meča u dva dana, nego sada, dok je još tinejdžer. Besmisleno je ovaj slučaj posmatrati u negativnom kontekstu, ali kod nas se uvek traži dlaka u jajetu, umesto da se pohvali odnos Mitrovića prema nacionalnom dresu'', ističe Milošević, a prenosi ''Žurnal''.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.