Savović spreman za novu "budućnost"

Autor: Beta Beta
petak 07.12.2012.
13:17
Izvor: Beta

Svestan da je pred nejgovim timom težak zadatak u Podgorici, Savović ima veliku želju da pomogne svom timu da ostvari ono što nije mogao poslednjih osam godina.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Boris Savović rekao je danas da su on i njegovi saigrači svesni težine i važnosti utakmice protiv Budućnosti u Podgorici u 12. kolu Jadranske lige.

"Svesni smo težine i važnosti utakmice protiv Budućnosti. Znamo šta nas čeka i znamo da ih je jako teško pobediti u Podgorici. Zato ćemo svi do jednog pružiti maksimum i trudićemo se da zabeležimo još jednu pobedu. To ćemo moći samo ako budemo igrali čvrsto i agresivno", rekao je Savović.

Savović je kazao da je Budućnost mlada ekipa s nekoliko iskusnijih igrača.

"Budućnost ima dosta mladu ekipu sa nekoliko iskusnijih igrača, kao što je Čedomir Vitkovac koji igra u vrlo dobroj formi. Takođe, zanemarljiv faktor svakako neće biti ni publika, jer je atmosfera u hali Morača odlična", kazao je Savović.

Crvena zvezda osam godina nije pobedila Budućnost na gostovanju u Podgorici.

"Nema pritiska zbog toga, to nam je dodatni motiv. Svesni smo šta dobijamo eventualnom pobedom i željni smo da dokažemo da to možemo da uradimo. U dobroj smo formi, atmosfera je izvanredna i to ćemo pokušati da iskoristimo", rekao je krilni centar crveno-belih.

Crvena zvezda će gostovati Budućnosti sutra od 19.00.

Ne propustite