Šćepović: ''Na leto se vraćam na teren, pa sa Partizanom u Ligu šampiona''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.03.2012.
20:57
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Mladi napadač Partizana uspešno se oporavlja posle operacije ligamenata kolena. Danas je posetio klupske drugove i poručio da će im se priključiti u pohodu na Ligu šampiona.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Marko Šćepović je tokom zimskih priprema doživeo povredu ligamenata kolena, operisan je u Nemačkoj, gde sprovodi i rehabilitaciju.

Ovih dana je, na kratko, u Beogradu, pa se ponovo vraća u Nemačku. Boravak u glavnom gradu iskoristio je i za posetu klubu.

Kako kaže, oporavak protiče uspešno, možda čak i iznad svih očekivanja, pa mladi fudbaler optimistički gleda na nove evropske pohode koji crno-bele očekuju na leto.

''Ovde sam do nedelje, kada se vraćam u Nemačku. Koleno već savijam do 90 stepeni, u maju bi trebalo da počnem da trčim, na leto ću na teren, pa sa Partizanom u Ligu šampiona'',  poručio je Šćepović, koji će klupske drugove bodriti narednog vikenda protiv Slobode.  

Ukoliko odbrane titulu, crno-beli će u kvalifikacijama za Ligu šampiona startovati 17. ili 18 jula, a Šćepović je uveren da će do tada biti potpuno spreman.



Ne propustite