Šćepović: "Nismo imali sreće", Tomić: "Srećan sam zbog gola"

Autor: Beta Beta
petak 09.11.2012.
00:15
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Stefan šćepović rekao je da je njegov tim večeras odigrao dobro protiv Intera u Ligi Evropa, ali da nije imao sreće. Nemanja Tomić srećan zbog postignutog gola.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Napadač Partizana Stefan Šćepović smatra da je Inter srećno došao do pobede.

"Počeli smo dobro, kontrolisali smo loptu, imali dve dobre šanse u prvom poluvremenu i jednu u drugom, ali onda smo primili gol i to nas je slomilo. Moramo ovo da gledamo sa pozitivne strane: igrali smo otvoreno dva meča protiv Intera, imali veeći posed lopte", rekao je Šćepović novinarima posle poraza 1:3.

Partizan je malu utehu našao u tome što je postigao prvi gol ove sezone u Ligi Evropa, svoj ukupno 300. u evropskim takmičenjima. Strelac Nemanja Tomić kazao je da mu to nije preveliko zadovoljstvo.

"Malo sam možda i srećan zbog gola, ali ne mogu da budem srećan jer smo izgubili utakmicu. Ne smemo tako da propuštamo šanse protiv velikih timova kao što je Inter. Oni su znali da kazne naše promašaje. Nadam se da će nam se to vratiti u prvenstvu", rekao je Tomić.

Inter je u dva navrata u prvom poluvremenu spasao golman Samir Handanovič koji se složio sa ocenom da su njegove odbrane prelomile meč.

"Partizan je dobro igrao, zaslužio je gol. Intervenisao sam kad je trebalo, ali to je moj posao. Jesu možda večeras zaslužili više. Znali smo i pre dolaska da će ovo biti teška utakmica. Moje odbrane su prelomile meč", rekao je slovenački reprezentativac.

Ne propustite