Šćepović odbio bogatstvo!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 06.05.2013.
09:45
Izvor: Sportske.net, Sport

Marko Šćepović će najverovatnije napustiti Partizan narednog leta, ali je posle Anžija odbio još jednu unosnu ponudu sa istoka.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sećate se da je Anži želeo da angažuje Šćepovića još dok je bio povređen, ali Partizan nije želeo da ga pusti, a i mladi napadač je gledao ka zapadu Evrope.

Želeo je da ode prošle zime, nezadovoljan minutažom, pominjan je i Liverpul, ali su crno-beli smanjili broj napadača, pa je Marko Šćepović češće bio u timu.

Ipak, loše proleće, kombinovano sa tinjajućim sukobom sa navijačima je učvrstili nameru fudbalera da ode.

"Sport" piše da je iz Katara stigla ponuda snova, da je Šćepović bez bonusa mogao da zaradi 10 miliona dolara za petogodišnji ugovor, međutim, on želi da igra u nekoj jačoj ligi.

Al Garafa je klub koji u svojim redovima ima Brazilca Nenea koji je stigao iz Pari Sen Žermena, zatim Đibrila Sisea, Herija Kjuela, naravno da im novac nije problem, međutim tamošnja liga je slaba, a i važi pravilo da igrači koji se tamo oprobaju, teško kasnije uspevaju da stignu do nekog respektabilnog kluba u Evropi.

Postavlja se i pitanje obeštećenja za Šćepovića, pominjane su ranije i neke astronomske sume, no čini se da su one nerealne, pita se Partizan, videćemo za koliko su spremni crno-beli spremni da se odreknu ovog napadača.

U Humskoj su zakopčani, uz poruku da misle samo na borbu za titulu i da nije vreme da se priča o prelaznom roku.

Ne propustite