Šćepović: "Odužiću se selektoru!"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 12.08.2013.
18:54
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije doputovala je u Barselonu, svoje utiske po sletanju na aerodrom izneo je i napadač Srbije Marko Šćepović.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

'Orlovi' će u sredu 14. avgusta odigrati prijateljski meč protiv selekcije Kolumbije, pažnju privlači Marko Šćepović kome je ovo poslednja šansa da razuveri brojne kritičare.

Naime, napadač Partizana je bio u centru pažnje poslednjih dana i nedelja, navijačko nezadovoljstvo kulminiralo je oduzimanjem kapitenske trake.

Ipak, Šćepović ističe da se oseća spremno za novo dokazivanje.

„Ima nečeg u selektorovom komentaru o mojoj igri i nekoj vrsti nezainteresovanosti, ipak u prvi plan ću staviti to što od početka veruje u mene i pruža mi podršku.“

„Tako sam doživeo i poziv za meč protiv Kolumbije. Znate da sam imao buran period iza sebe, zamolio sam trenera u Partizanu da me izostavi iz tima u prvom kolu, ali kako vreme odmiče, sve se bolje osećam i spreman sam da ponovo budem na raspolaganju i klubu i reprezentaciji.", rekao je Šćepović i obećao da će se Mihajloviću odužiti na poverenju.

"Iskreno mi je žao što do sada nisam mogao selektoru da se odužim na terenu za podršku i poverenje koje mi ukazuje. Meć protiv veoma jake selekcije Kolumbije je prava prilika za to. Ne osećam dodatni pritisak pred meč jer sam stvarno već dosta toga proživeo u karijeri i naučio da se nosim sa opterećenjem.“, izjavio je Marko Šćepović.

Inače, utakmica protiv Kolumbije se igra u sredu od 20 sati.


Ne propustite