Šćepović opominje: ''Donji Srem nije lak zalogaj''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.08.2012.
20:16
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Napadač Partizana uz dozu opreza dočekuje predstojeći meč drugog kola Superlige protiv Donjeg Srema. Razlog za to je i, između ostalog, iznenađujući trijumf novajlije u ligi na gostovanju OFK Beogradu u prošlom kolu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle više nego ubedljivog trijumfa nad BSK-om, trku za novu titulu u domaćem šampionatu fudbaleri Partizana nastavljaju gostovanjem u Novom Sadu, protiv ekipe Donjeg Srema.

Debitant u Superligi je odlično startovao, osvojio je ceo plen na Karaburmu u prvom kolu, pa napadač Partizana Stefan Šćepović upozorava da njegov tim neće imati lak posao na ''Karađorđu''.

''Čim su pobedili OFK Beograd u gostima, znači da nisu lak zalogaj. Nebitno je što su novajlije u ligi, mi morao oprezno da uđemo u utakmicu sa njima, kao i u svaku sledeću. Samo tako titula može da ostane u Humskoj'', poručuje Šćepović, a prenosi mondo.rs.

Slično razmišlja i Aleksandar Miljković, koji ipak ne sumnja u novi trijumf svog tima.

''Svesni smo da publiku možemo da pridobijemo samo pobedama. U domaćem prvenstvu moramo da dominiramo, sa tom namerom idemo u goste i Donjem Sremu'', zaključuje Miljković.




Ne propustite