Šćepović po Vermezovom ukusu

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.07.2012.
19:58
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Stefan Šćepović je svoj debitantski nastup u crno-belom dresu krunisao golom i svojim kompletnim nastupom potpuno je zadovoljio trenerov ukus u današnjem susretu sa austrijskim Viner Nojštadom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U dva dana dva različita tima Partizana uspela su da ostvare pobede na pripremama u Sloveniji. Posle jučerašnjeg trijumfa u duelu sa Aluminijem, danas su crno-beli savladali i austrijski Viner Nojštad.

U centru pažnje bio je novajlija Stefan Šćepović od koga će se mnogo očekivati u napadačkim redovima crno-belih kad sezona bude otvorena.

Današnjom partijom pokazao je da ta očekivanja nisu nerealna. Ipak, ne želi da sebe stavlja u prvi plan, već ističe i veliku pomoć saigrača.

''Dobro sam se kretao, ali su i moji saigrači to uočili i dobro me 'hranili' loptama. Osim gola, imao sam još nekoliko prilika. Nisam ih iskoristio, ali mislim da će do kvalifikacija sve doći na svoje mesto'', uverava Šćepović.

Trener Vladimir Vermezović je ponovo imao razloga za zadovoljstvo, iako je u finišu rezultat mogao da bude i nepovoljniji po njegov tim.

''Jesmo imali i malo sreće, ali sam zadovoljan. Najvažnije je da se niko ne povredi, ali cilj nam je i da ne gubimo utakmice. Rezultat je bitan zbog samopouzdanja ekipe, jer nas prvi zvanični meč čeka već za dve nedelje.

Što se tiče Šćepovića, vidi se da je kasnio na pripreme, ali je svaki njegov kontakt s loptom bio opasnost po protivnički gol. Biće on pravo pojačanje za Partizan'', smatra Vermezović.





Ne propustite