Šćepović "svađa" Vermeza i Mihu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.03.2013.
13:18
Izvor: Sportske.net, Beta

Ako je suditi prema poslednjim izjavama Vladimira Vermezovića, trener Partizana razočaran je što se njegova reč u "srpskoj kući fudbala" ne uzima za ozbiljno a reakcija je izazvana spekulacijama da će povređeni Marko Šćepović biti na spisku za duel sa Hrv

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uoči predstojećeg duela sa Hrvatskom selektor Siniša Mihajlović nagovestio je ko bi sve mogao da se nađe na reprezentativnom spisku a među pomenutima je bio i Marko Šćepović koji se oporavlja od povrede zadnje lože.

Napadač Partizana povredu je zadobio 6. marta u duelu sa BSK Borčom. Trener Partizana nije mogao da računa na njega u duelu sa Jagodinom a sve su prilike da će Šćepović propustiti i susret sa OFK Beogradom koji se igra narednog vikenda.

Kako Vermezović ne može da računa na Šćepovića a Mihajlović planira da ga povede u Zagreb, reakcija trenera Partizana bila je da se "njegovo mišljenje" ne poštuje previše što svedoči da mu nije pravo što selektor "Orlova" "ide preko njega".

"Šćepović je, kao i Vojislav Stanković još pod terapijom i nećemo žuriti sa njim. Da li će biti spreman za reprezentaciju nije moj problem, nego selektora Siniše Mihajlovića, ne znam koliko su moje informacije bitne nekim ljudima. Nisam se čuo sa Mihajlovićem, nisam ga video, čovek ima svoj sistem rada i ja ne želim da se mešam", rekao je trener crno-belih.

Iz Vermezovićeve izjave da se zaključiti da "slučaj Šćepović" izaziva određeni animozitet na relaciji Partizan - FSS, odnosno Vermezović - Mihajlović ali je za sada sve u granicama normale i ne treba očekivati da će trener šampiona Srbije javnosti jasno kazati da nije zadovoljan što se njegovo mišljenje ne poštuje i to baš u trenutku kad Srbija igra najvažniji meč u kvalifikacijama za SP.

Ne propustite