Šćepovićevo proleće?

Autor: Miloš Marković
sreda 20.02.2013.
09:31
Izvor: Sportske.net

Kada se podvuče crta nakon zimskih priprema, dolazi se do zaključka da je Partizan najviše dobio u napadu gde je više nego raspoložen bio Marko Šćepović.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sedmodnevne pripreme u Sloveniji su završene, fudbalski klub Partizan se danas vraća kući i zvanično stavlja tačnu na zimski pripremni period.

Do početka prolećnog dela prvenstva ostalo je još šest dana, izabranici Vladimira Vermezovića će otvoriti proleće u Super ligi gostovanjem u Borči 26. februara.

U narednim danima crno-beli će trenirati u Sportskom centru „Zemun“, Vermezović će relaksacionim treninzima, nakon napornih priprema raditi na svežini, a sve u cilju što bolje pripreme za prvi meč koji očekuje njegov tim.

Partizan je tokom jučerašnjeg dana odigrao i poslednju utakmicu na pripremama, generalna proba protiv Kopera pokazala je dosta toga, ali i nagovestila na koje će se snage trener Partizana uzdati u nastavku sezone.

Kako je i sam nagovestio, Vermezović će protiv BSK-a izvesti upravo sastav koji je juče započeo meč, ipak neće moći da računa na juče izuzetno raspoloženog Miljkovića koji ima dva meča suspenzije koju je zaradio u poslednjem kolu jeseni u Subotici.

Ono što posebno može da raduje trenera Vermezovića, kao i navijače crno-belog kluba je izuzetno raspoloženi strelac, Marko Šćepović.

Iako je Partizan na samom startu priprema imao problema i pretrpeo tri vezana poraza od Ciriha, Sevastopolja i Pohanga, Šćepović je, čini se, bio konstanta na terenu, o čemu uostalom svedoče i brojke.

Golgeterski raspoložen, Šćepović je na 10 mečeva postigao 6 golova, računajući i evrogol protiv Kopra na generalnoj probi iz slobodnog udarca.

"Potrefilo se. Vežbao sam slobodne udarce tokom ovih priprema.", skromno je prokomentarisao Šćepović.

Njegova dobra forma raduje pred nastavak prvenstva u kome bi uz mladog Mitrovića trebalo da predstavlja udarnu iglu aktuelnog šampiona.



Ne propustite