Šćepovići ponovo na okupu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2013.
17:24
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Napadač fudbalskog kluba Partizan Stefan Šćepović vratio se sa pozajmice u Izraelu pa će od ovog trenutka ponovo trenirati u svom matičnom klubu za koji igra i njegov rođeni brat Marko.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šestomesečna pozajmica Stefana Šćepovića izraelskom Ašdodu završena je i napadač Partizana danas se vratio u matični klub.

Nakon pozajmice na kojoj je proveo šest meseci, odigrao 13 utakmica i postigao 6 pogodaka, Stefan ističe da je jako zadovoljan svojim učinkom ali da se sada okreće Partizanu sa kojim ima još godinu dana ugovora.

"Zadovoljan sam ostvarenim učinkom, na kraju smo rano obezbedili opstanak u ligi uprkos činjenici da se čak sedam timova borilo za njega. Postoje priče da ću ostati u Ašdodu ali pita se i Partizan pošto imam još godinu dana ugovora sa njim" kazao je Šćepović.

Kada je u pitanju komparacija uslova u izraelskom i srpskom fudbalu, Stefan daje prednost ligi u kojoj je nastupao u prethodnih šest meseci.

"Dosta se ulaže u infrastrukturu i vidi se da to ide u pravom smeru. Mislim da je izraelska liga dosta ispred naše, ne po kvalitetu fudbala, koliko zbog ostalih stvari koje su bitne za jedan šampionat" istakao je Šećepović.

Stefan Šćepović neće biti u konkurenciji za tim do kraja šampionata u JSL ali će trenirati sa klubom nakon čega sledi i odluka hoće li ostati u Partizanu ili mu sledi promena sredine.

Ne propustite