Šekularac: "Oterati skorojeviće a Džajić da ne beži!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.06.2014.
11:33
Izvor: Sportske.net

Legenda Crvene zvezde i domaćeg fudbala Dragoslav Šekularac dobro je poznat po svom "oštrom jeziku" pa je tako i ovoga puta bez uvijanja komentarisao aktuelnu situaciju u voljenom klubu.

blic.rs
blic.rs

Povezane vesti

Iako jedna od najvećih legendi kluba iz Ljutice Bogdana o čemu svedoči i podatak da je proglašen za jednu od šest "Zvezdinih zvezda", Dragoslav Šekularac godinama unazad ne odlazi na "Marakanu" ali dešavanja vezana za Zvezdu pomno prati.

Posle najnovije odluke UEFA da suspenduje crveno-bele iz evropskih takmičenja popularni Šeki je izrazio žaljenje i uperio prstom u krivce za trenutno stanje u klubu.

"Nema tu dileme - rukovodstvo kluba je krivo za novonastalu situaciju. Ispali su loši prema igračima, pa navijačima i na kraju prema samom klubu. Igrači Zvezde su uvek bili bogovi, a svi ostali su bili iza njih. Tako nije sada i stigla je ova velika blamaža oko eliminacije sa evropske pozornice" rekao je Šekularac za "Sport".

Mišljenje Dragoslava Šekularca neretko je izazivalo podozrenje kod onih koji su navodno veći Zvezdaši od njega i koji negativne komentare shvataju kao atak na klub, ali istina je takva da Šekijevi rezoni mogu samo da bole, jer su prilično ispravni.

"Da se pod hitno oteraju svi skorojevići, koji su poslednjih godina nagrnuli na Zvezdu. Mnogi su stigli na 'Marakanu' da se slikaju i uvećaju svoj privatni biznis i velike pare..." ističe Šekularac.

Druga zvezdina zvezda poslala je poruku i predsedniku kluba Draganu Džajiću sa kojim nije u najboljim odnosima.

"Neka Džaja sada pokaže koliko zaista voli Crvenu zvezdu. I neka pomogne prvenstveno finansijski. I još nešto bih mu poručio - Džajiću, sada se ne odlazi i ne beži sa 'Marakane'" zaključio je Šekularac.

Ne propustite