Serhio Ramos: "Atletiko je favorit"

Autor: Beta Beta
utorak 20.05.2014.
15:34
Izvor: Beta

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je danas da je Atletiko Madrid favorit u predstojećoj utakmici finala Lige šampiona u kojoj se sastaju ova dva madridska rivala.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Real Madrid i Atletiko Madrid sastaće se u subotu u Lisabonu u finalu Lige šampiona.

"Jorgandžije" imaju priliku da osvoje svoj prvi trofej u Ligi šampiona, dok će se Real Madrid boriti za deseti u klupskoj istoriji.

"Atletiko Madrid je favorit."

"Oni su osvojili titulu šampiona Španije, a predstojeće finale je za njih jedinstvena prilka. Da budemo realni, nikada drugoplasirana ekipa ne ostane upamćena. Finale se igra da bi se u njemu pobedilo, a oni će ići na pobedu",
rekao je Ramos za španske medije.

Odbrambeni igrač Real Madrida dodao je da će njegova ekipa pružiti maksimum na terenu, jer bi osvajanje LŠ bio ostvarenje snova igrače ovog kluba.

"Daćemo bukvalno sve za titulu u Ligi šampiona."

"Dosta vremena je prošlo od kako smo poslednji put bili u finalu, i imamo jedinstvenu priliku da dodjemo do trofeja. Nadam se da ću odigrati utakmicu života, a to žele i moji saigrači. Svi žele da pruže maksimum",
rekao je Ramos.

Ramos je dodao da bi voleo da u finalu Lige šampiona nastupi i Dijego Košta za Atletiko Madrid, jer veruje da na važnim utakmicama treba da igraju najbolji igrači, što po njegovim mišlenju Košta jeste.


Ne propustite