Serija A – Ko je igrač sezone?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 23.05.2014.
15:01
Izvor: Sportske.net

Popularni sajt koji se bavi italijanskim fudbalom, football-italia.net, objavio je ko je u njihovom izboru igrač i trener sezone.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Fudbalska sezona u Italiji je završena, novi-stari šampion je Juventus koji je oborio rekord po broju osvojenih bodova u jednoj sezoni, čak 102.

Fudbalski portal, football-italia.net objavio je imena najboljeg igrača sezone, najboljeg mladog igrača, trenera, a na kraju su izabrali i 11 najboljih ove sezone.

Za najboljeg fudbalera oni su izabrali Karlosa Teveza, fudbalera Juventusa. On je došao u Juve iz Mančester Sitija i zadužio legendarni broj 10 koji je bio u vlasništvu Alesandra Del Pjera. U potpunosti je opravdao očekivanja i zaslužio je da nosi taj dres.

On je odneo pobedu u konkurenciji Artura Vidala, Ćira Imobilea, Mehdi Benatije, Andree Pirla i Alesija Ćerćija.

Trener sezone jeste Rudi Garsija. Niko od Rome nije očekivao ove sezone da se bori za titulu, ali je francuski stručnjak koji je stigao ove sezone iz Lila uspeo da sjajno ukomponuje tim i da ga uvede u trku sa Juventusom.

On je odneo pobedu ispred Antonija Kontea, čoveka koji je osvojio Skudeto ove godine.

Najbolji mladi igrač je Pol Pogba. Ako je bilo ikakve sumnje ko je najbolji igrač sezone ili trener, onda za najboljeg mladog igrača ne bi trebalo da bude. Velika greška Mančester Junajteda i pun pogodak Juventusa.

Najboljih 11 ove sezone u izboru pomenutog portala (3-5-2):

Bufon – Kjelini, Benatia, Lukareli – Pogba, Vidal, Kvadrado, Pjanić, Ćerći – Tevez, Imobile.

Kako biste vi raspodelili uloge?

Ne propustite