Serija A - Mihi bod, uzbudljivo u Rimu, Verona konačno pobedila!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.03.2014.
17:02
Izvor: Sportske.net

Odigrane još četiri utakmice 31. kola Serije A. Mihajlovićeva Sampdorija remizirala na svom terenu protiv Fiorentine, bivši srpski selektor isključen u finišu. Uspešni pred svojim navijačima bili su Lacio, Torino i Verona.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Ekipa Siniše Mihajlovića nije uspela da dođe do nove pobede u Seriji A, ali može da bude zadovoljna i bodom protiv Fiorentine u meču bez golova - 0:0. Siniša Mihajlović je isključen u samom finišu, čak je odgurnuo sudiju Rusoa dok je napušta teren pa ga čeka kazna.

Znatno uzbudljivije i efikasnije bilo je u Rimu, gde je Lacio u nadoknadi vremena uspeo da slomi otpor Parme i na kraju slavi sa 3:2.

Rimljani su dva puta vodili, preko Lulića u prvom, pa Klosea u drugom poluvremenu, ali su uporni gosti uspevali oba puta da te prednosti anuliraju i stignu na prag osvajanja vrednog boda.

Ali, kada se očekivao poslednji sudijski zvižduk, Kandreva koristi novu priliku za Lacio i donosi ceo plen ''nebesko plavima''.

Golove pogledajte OVDE.

Verona je bila najubedljivija, i to posle serije od čak četiri uzastopna poraza. Rival im je bila Đenova, a domaći tim je slavio sa 3:0, bez Boška Jankovića na terenu protiv bivšeg kluba.

Donadel je posle pola sata igre doneo prednost Veroni, ali je rezultatska neizvesnost potrajala sve do samog finiša, kada Luka Tomni sa dva gola rešava sve dileme i donosi radost svojim navijačima, posle lošeg perioda u prethodna četiri kola.

Konačno, uspešan na svom terenu bio je i Torino, koji je savladao ekipu Kaljarija sa 2:1.

El Kaduri je krajem prvog poluvremena doneo preddnost domaćima, Ćerći u drugom duplirao prednost, da bi Nene u 77. minutu ublažio poraz gostiju sa sardinije.

Podsetimo, Roma je danas u matineu kao gost savladala Sasuolo sa 2:0.

Ne propustite