Seul bi da upari "Đetiće"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.07.2013.
12:16
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub iz južnokorejske prestonice odlučan je u nameri da u svoje redove dovede još jednog crnogorskog reprezentativca, pošto se na meti Seula nalazi Filip Kasalica.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde dobio je ponudu da se preseli u Južnu Koreju gde bi nastupao za klub iz prestonice te države.

Seul u svojim redovima već ima Dejana Damjanovića, reprezentativca Crne Gore, pa bi eventualni dolazak Kasalice značio uparivanje tandema "Đetića".

Ipak, do realizacije transfera potrebno je da se otklone nekoliki problemi. Da bi Kasalica stigao u Seul neophodno je da taj klub napusti jedan od četvorice stranaca, kako bi se otvorilo mesto za crnogorskog napadača.

Uz to, Crvena zvezda mora da bude zadovoljna ponudom koja stigne iz Seula što neće biti tako teško, imajući u vidu trenutnu finansijsku situaciju u Ljutice Bogdana. Veći problem u realizaciji ovog transfera mogla bi da naprave poslednja dešavanja na "Marakani".

Natanijel Asamoa je podneo tužbu protiv Zvezde i više je nego izvesno da će napustiti klub. Uz to, u utorak se na kontrolnom meču protiv Iličoveca povredio Đorđe Rakić pa bi napadačka linija mogla da ostane desetkovana izostankom pomenute dvojice.

Zbog toga je teško verovati da će Zvezda u takvoj situaciji pristati da se odrekne Kasalice koji je jedan od najiskusnijih napadača u timu ali ne treba ni odbaciti mogućnost njegovog odlaska u Seul.

Ne propustite