Sezona izgubljena za Markeca?

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.03.2013.
13:24
Izvor: Beta

Sudeći prema ocenama lekara koji rade na oporavku Lazara Markovića, Partizanov vunderkind neće moći da se vrati treninzima sve do sredine aprila što znači da je prolećni deo sezone za Lazara već izgubljen.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Lazar Marković 15. aprila će se vratiti iz Velike Britanije, gde se nalazi na oporavku od povrede trbušnog zida, rekao je danas lekar crno-belih Ilija Rosić.

"Prema informacijama koje sam dobio, Markovićevo lečenje je uspešno, on se oseća mnogo bolje i britanski lekar misli da bi trebalo da se vrati do 15. aprila", rekao je Rosić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

On je dodao da je u svakodnevnom kontaktu sa Markovićem i da mu je fudbaler preneo da se dobro oseća.

"U svakodnevnom smo kontaktu. On se oseća dobro i nemamo razloga da strahujemo da povreda može da se pogorša. Efekat lečenja ćemo znati 15. aprila kada se on vrati", kazao je Rosić.

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da će biti teško Markoviću da se vrati u ekipu zbog tog ozbiljnog problema.


"Očekivao sam da će Marković biti spreman i za njega kao mladog igrača je najgore što ne igra šest meseci. Biće teško da se vrati u ekipu, kada dođe, videćemo u kakvom je stanju i, daj bože, da je on zdrav", rekao je trener crno-belih.

Ne propustite