Šibalić 'osvojio' Moskvu, hoće li i crno-beli?

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.03.2014.
15:45
Izvor: Sportske.net

Veliki navijač Partizana Dragan Šibalić, koji je nedavno odlučio da na biciklu krene u avanturistički pohod širom Evrope, kroz gradove u kojima će gostovati crno-beli do kraja Top 16 faze Evrolige, doputovao je u Moskvu, gde sada čeka ekspediciju Partizan

Facebook: Dragan Sibalic
Facebook: Dragan Sibalic

Povezane vesti

Kako smo već i objavljivali, Kraljevčanin Dragan Šibalić je na dalek put krenuo 24. februara, kada su ga iz Beograda ispratili čelnici Partizana, košarkaši i trener Duško Vujošević.

Dve nedelje kasnije, ovaj jedinstveni navijač Partizana je stigao na svoju prvu stanicu - Moskvu, gde će Partizan za dva dana igrati meč 10. kola Top 16 faze Evrolige protiv domaćeg CSKA.

Iako je na ovom putu istrpeo i vremenske neprilike, a takođe prošao i kroz Kijev, gde su, svi znamo, u poslednje vreme velike političke tenzije, Dragan Šibalić je ostvario planirano i zacrtano.

Bicikl ga nije izdao na ovom dugom putu i on je na vreme doputovao na odredište, više od dva dana pre početka meča između CSKA i Partizana, a kako je sam najavio na svom profilu na Fejsbuku, vreme do početka utakmice će iskoristiti za obilazak Moskve.

Verujemo i da ga košarkaši Partizana neće razočarati u duelu sa ''Armejcima'', iako je domaćin veliki favorit u ovom meču, a posle utakmice, Šibalić će krenuti ka svojoj narednoj stanici - Krasnodaru, gde će crno-beli gostovati 28. marta protiv Lokomotive Kuban.




Ne propustite