Šilb: "Evroliga ne trpi ovakve greške"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.10.2013.
23:48
Izvor: Sportske.net

Amerikanac Blejk Šilb nije uspeo da zvanje najefikasnijeg u redovima Zvezde kruniše pobedom na startu Evrolige. Šilb je nakon poraza od Lokomotive kazao da takmičenje kao što je EL ne trpi veliki broj grešaka.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije poražen je na startu grupne faze Evrolige a generalna ocena svih aktera večerašnjeg susreta u "Areni" bio je da su crveno-beli podbacili u fazi odbrane.

Sa takvom konstatacijom složio se i Blejk Šilb koji je objasnio da Evroliga kao takmičenje ne trpi igranje na mahove sa velikim brojem grešaka.

"To je Evroliga. Morate da igrate 40 minuta, ne 20, ne 37... To je evroligaška utakmica. Ne smete da napravite mnogo grešaka, jer vas dve ili tri mogu odvesti u poraz. Zato smo i izgubili sa tri poena razlike..." rekao je Šilb.

Bez obzira što je pretrpljen poraz, Šilb smatra da se iz njega mogu izvući korisne pouke.

"Sada znamo šta je neophodno, da nađemo način da delove večerašnje igre ponovimo. Najbolje bi bilo da tako igramo celu utakmicu" ističe Šilb.

Naredni meč Zvezdini košarkaši igraju u Tel Avivu protiv ekipe Makabija, koja je u prvom kolu pretrpela poraz u Vitoriji od Laboral Kuče.

Ne propustite