Simović ''iznenađen'' što su ga izabrali u Izvršni odbor FSS

Autor: Beta Beta
nedelja 06.04.2014.
18:18
Izvor: Beta

Prvi čovek subotičkog Spartaka tvrdi da ga niko iz Saveza nije ni pitao da li uopšte želi da bude član Izvršnog odbora FSS pre nego što je ta odluka doneta. Ipak, najverovatnije će se prihvatiti novog posla...

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Spartak Dragan Simović rekao je danas da je iznenađen imenovanjem u Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, ali će prihvatiti funkciju ako je imenovanje u skladu sa inicijativom za promene u Savezu.

"Potpuno me je iznenadila vest da sam imenovan za člana IO FSS jer se niko nije sa mnom konsultovao da li želim da prihvatim to mesto i koja bi bila moja zaduženja i obaveze. Što bi naš narod rekao: Pravio se račun bez krčmara", naveo je Simović u saopštenju.

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog savez Srbije je 4. aprila imenovao Simovića, Dragana Pantelića i Savu Miloševića u Izvršni odbor, a razrešio je funkcija Dragoljuba Vukadinovića i Branimira Babarogića.

Simović je naveo da bi u Savez trebalo da dođu novi ljudi, s novim idejama, koji žele da urade nešto u domaćem fudbalu.

"Takvu rekonstrukciju podržavam i u takvim organima želim da radim. Ne zanima me da budem član IO FSS samo zbog funkcije i ne želim da bilo ko pomisli da ću prihvatiti to mesto samo da bih poslušno dizao ruku i išao na putovanja s reprezentacijom", rekao je on.

"Ali, ukoliko je ovo imenovanje u skladu sa inicijativom za promene i rekonstrukciju Saveza koje su na Skupštini u Staroj Pazovi 18. marta inicirali delegati Crvene Zvezde, OFK Beograda i Spartaka; i ako je to deo paketa promena koje treba da se dese, onda ću rado prihvatiti ovu ulogu", naveo je Simović.

Ne propustite