Šimunić: "Izvini, Miki, moralo je tako!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.09.2013.
17:59
Izvor: Sportske.net

Štoper reprezentacije Hrvatske Josip Džo Šimunić izvinio se Miralemu Sulejmaniju zbog brutalnog starta koji je nad njim napravio u završnici sinoćneg duela Srbije i Hrvatske na "Marakani", ali i istakao da bi isto učinio kada bi se situacija ponovila.

pixsell
pixsell

Povezane vesti

Iskusni defanzivac zagrebačkog Dinama i reprezentacije Hrvatske morao je ranije da napusti teren "Marakane" tokom sinoćneg okršaja Srbije i Hrvatske.

Josip Šimunić zaradio je crveni karton zbog 'čišćenja' Miralema Sulejmanija ali je za hrvatske medije priznao da bi opet uradio isto, bez obzira što Sulejmanija poznaje i što mu se izvinio nakon brutalnog starta.

"Bio je crveni karton sto posto, ovom prilikom se izvinjavam Mikiju Sulejmaniju s kojim sam dobar prijatelj. Morao sam to da uradim, da se takva situacija sutra ponovi opet bih isto uradio. Uh, dobro sam ga pomeo" kazao je Šimunić za "Večernji list".

Šimunić je zbog pomenutog starta izazvao erupciju na tribinama sa kojih su momentalno počeli da lete predmeti navijača koji su želeli da se revanširaju defanzivcu reprezentacije Hrvatske.

"Ne može ništa da mi bude, imam bosansku glavu. Nije me ništa pogodilo. Teško je igrati na "Marakani", pre utakmice od milion ljudi sam čuo da je teško, ali sada sam se i uverio u to" zaključio je Šimunić.

Josip Šimunić neće igrati na prijateljskom susretu koji Hrvatsku očekuje u Južnoj Koreji.

Ne propustite