Sinovec sa burmom na prstu i trakom na ruci!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.11.2012.
22:41
Izvor: Sportske.net

Predstojeći vikend biće jako bitan za jednog košarkaša Radničkog iz Kragujevca. Stefan Sinovec protiv Širokog će prvi put nositi kapitensku traku Radničkog iz Kragujevca a dan kasnije burma će ukrasiti njegov domali prst.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca odlučio je da se nakon gostovanja u Zagrebu izvrši promena kapitena zbog "neprimerenog ponašanja" Stefana Jovića nakon meča sa Cibonom.

Miroslav Nikolić večeras je nakon treninga dao svojim igračima pravo da sami odaberu lidera na terenu a izbor je pao na Stefana Sinoveca.

"Ukazana mi je velika čast da budem kapiten Radničkog iz Kragujevca. Naročitu težinu ima što su me saigrači izabrali za kapitena, to potvrđuje da imaju poverenje u mene, i ja sam im zahvalan na tome" rekao je Sinovec pošto je odabran za novog kapitena Radničkog.

Kuriozitet je da će Stefan Sinovec svoju ruku ovog vikenda ukrasiti još nečim osim kapitenskom trakom Radničkog.

Plejmejker Kragujevčana venčaće se u nedelju i saigrači su mu u šali poručili da je poklon dobio nekoliko dana ranije.

"U šali mi je rečeno da je ovo i svadbeni poklon, pošto me u nedelju čeka venčanje. Biće to samo jedan dan opuštanja, ali neću odsustvovati sa terena nakon toga. Ostajem potpuno posvećen obavezama u klubu, jedina razlika biće što ću ubuduće igrati sa burmom na ruci" konstatovao je Sinovec.

Radnički će predvođen novim kapitenom u subotu od 17 časova dočekati Široki u hali "Jezero" u okviru devetog kola ABA lige.

Ne propustite