Sivić: ''Dobili smo šamar, da vidimo gde smo...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.05.2012.
15:33
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Hajduk je juče u Kuli iznenađujuće ubedljivo poražen u duelu sa ekipom Javora, a trener Kuljana je posle meča, uz izvinjenje navijačima, istakao da njegov tim jednostavno nema kvalitet da se na pravi način suprotstavi ekipama poput jučerašnjeg rivala.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Iako su meč započeli odličnim prilikama za vođstvo, Kuljani su posle prvog gola Javora naglo pali u igri i do kraja doživeli pravu katastrofu, koju je počasnim golom u samom finišu ublažio Čovilo, za konačnih 1:4.

Posle meča, trener Tomislav Sivić je uputio izvinjenje navijačima, ali i dodao da je ovakav poraz možda i dobar za njegov tim, kako bi video gde se nalazi u odnosu na ostale superligaške ekipe.

''Javor je dokazao svoj kvalitet. Mi smo propustili dve velike prilike i potom doživeli užasavajući i nedopustiv pad u igri.

Možda je i dobro što se baš na ovakav način sve izdešavalo, pa da vidimo gde smo. A činjenica je da mi, individualno gledano, trenutno jednostavno nemamo kvalitet da bi se do kraja nosili sa ekipama poput Javora u ovom rangu takmičenja.

Ovo je veliki šamar i ja se izvinjavam svim Hajdukovim navijačima'', izjavio je Sivić, a prenosi zvanični sajt Hajduka.

Ne propustite