Sivić rešenje za Zvezdine probleme!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.10.2013.
23:36
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U iščekivanju zakazane Skupštine Crvene zvezde na kojoj bi trebalo da se raspravlja o promenama u klupskom rukovodstvu, ne prestaju spekulacije o mogućim naslednicima Slaviše Stojanovića na mestu šefa stručnog štaba.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Iako je Slaviša Stojanović ''preživeo'' dva Upravna odbora na kojima se očekivala njegova sigurna smena, retko ko veruje da bi slovenački stručnjak mogao još dugo da se zadrži na Marakani.

Priče o njegovim naslednicima ne jenjavaju u medijima, a u sredu se u tim pričama ''pravo niotkuda'' pojavilo i ime Tomislava Sivića.

''Novosti'' prenose da je upravo on prvi ''pik'' Dragana Džajića u slučaju da se donese odluka o promeni trenera.

Četrdesetsedmogodišnji Sivić je trenutno na klupi mađarskog Diožđera, a navodno je sa njim već ostvaren kontakt preko Dušana Savića, člana Upravnog odbora Crvene zvezde.

Od domaćih klubova, Sivić je svojevremeno trenirao kulski Hajduk, Smederevo, Voždovac, pa bi mu eventualni dolazak na klupu Zvezde sigurno bio najveći trenerski izazov u dosadašnjoj karijeri. Ipak, treba imati i dosta hrabrosti, pa se uhvatiti u koštac sa svim problemima u kojima je ove jeseni ekipa Crvene zvezde...

Ne propustite