Skolari izveo "alu", Druloviću bekovi igraju štopere!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.06.2014.
20:47
Izvor: Sportske.net

Vršilac selektorske dužnosti u reprezentaciji Srbije napravio je dve zvučnije promene u prvom timu za večerašnji duel sa Brazilom pošto će od prvog minuta na teren Duško Tošić i Radosav Petrović. Skolari sa najjačim timom na generalnoj probi.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Reprezentacije Brazila i Srbije sastaju se od 21 čas po srednjeevropskom vremenu na stadionu "Morumbi" u Sao Paolu a evo sastava za koje su se opredelili selektori dva nacionalna tima.

Brazil (4-3-3) - Cezar; Dani Alveš, Tijago Silva, David Luiz, Marselo; Paulinjo, Luiz Gustavo, Oskar; Nejmar, Hulk, Fred

Srbija (4-2-3-1)
- Stojković; Basta, Ivanović, D. Tošić, Kolarov; Petrović, Matić; Jojić, Tadić, Marković; A. Mitrović

Selektor Brazila najavio je da će večeras izvesti najjači sastav protiv Srbije, dok Ljubinko Drulović nastavlja da eksperimentiše na turneji po američkim kontinentima.

U odnosu na prethodne sastave mesto u prvom timu dobili su Duško Tošić i Radosav Petrović a u timu nema Zorana Tošića i Nemanje Gudelja.

Vršilac selektorske dužnosti u reprezentaciji Srbije isprobaće postavku sa dva beka na štoperskim pozicijama pošto će Branislav Ivanović i Duško Tošić igrati ispred Vladimira Stojkovića.

Utakmica počinje od 21 čas.

Ne propustite