Škuletić i Grbić: "Pobeda je glavni cilj"

Autor: Miloš Marković
petak 28.02.2014.
13:48
Izvor: Sportske.net

Ekipu Partizana za vikend očekuju novi izazovi u domaćem prvenstvu, na programu je meč 17. kola protiv Radničkog iz Niša.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon razočaravajućeg remija u Novom Pazaru na otvaranju proleća, ekipu Partizana očekuje premijera na domaćem terenu, i stadionu osveženom novim, crno-belim stolicama.

Svoja očekivanja za ovaj meč izneli su i fudbaleri Partizana, Škuletić i Grbić.

„Sigurno da nas očekuje teška utakmica, naročito nakon kiksa iz Novog Pazara. Nemamo izbora, moramo do pobede. Nadam se da će publika doći da nas podrži, da će doći i zbog novih stolica i zbog nas, da nam pomognu da ostvarimo zajednički cilj.“, rekao je Škuletić.

„U Pazaru je bila teška utakmica, to smo znali i očekivali i ne bih se vraćao na to.“

„Očekuje nas novi meč protiv kvalitetnog rivala. Ipak, naš cilj je jasan, ako želimo da dođemo do njega moramo do pobede. Spremili smo se maksimalno za ovaj meč, biće tako i za naredne. Želimo pobedu protiv Radničkog, nakon toga moramo da nastavimo niz, da uđemo u ritam i da stignemo do cilja.“, rekao je Grbić.

Utakmica u Humskoj između Partizana i Radničkog iz Niša se igra u subotu od 17 sati, a cene ulaznica su 200 dinara za jug, dok je za istočnu i zapadnu tribinu potrebno izdvojiti 400 dinara.


Ne propustite