Škuletić: "I u dresu Vojvodine sam pevao 'Da volim crno-bele'!"

Autor: Miloš Marković
nedelja 09.02.2014.
10:47
Izvor: Sportske.net

Jedno od zimskih pojačanja crno-belih, osvedočeni navijač Partizana, Petar Škuletić, još jednom je govorio o privrženosti svom klubu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Petar Škuletić je zaobilaznim putem stigao do prvog tima Partizana.

Kao mlad fudbaler nije dobio priliku da se nametne u ekipi u vreme dok su na treneskoj klupi sedeli Đukić, pa Jokanović, ipak svoju šansu je dočekao u 2014. godini.

"Trener Đukić mi je pružio samo jednu šansu, na jednoj utakmici, a nakon promene na klupi kod Jokanovića nisam dobio prilike i to je označilo moj kraj."
, rekao je Škuletić, koji priznaje da se teško osećao u tim trenucima.

"Nije mi bilo lako, bio sam dete. Mislio sam da mogu da ažno je šta je sad, nije bitno šta je tada bilo. U to vreme su pre mene prilike dobijali neki drugi fudbaleri, nije na meni da pričam da li su to više zasluživali od mene ili ne."

"Ja sam smatrao da zaslužujem da se nađem makar i na klupi, ali to se nije dogodilo."
, ističe Škuletić.

Povratak svojoj kući došao je 2013., tačnije evo sada, 2014. godine, u kojoj će Škuletić zvanično i debitovati.

Trener Nikolić je prepoznao kvalitete ovog fudbalera u Vojvodini, Škuletić je zahvalan na njegovom poverenju.

"Trener Nikolić mi u Vojvodini priužio šansu, nadam se da sam mu se tamo i odužio. Takođe, nadam se i da ću tek da mu se odužim ovde u Partizanu."
, rekao je napadač Partizana.

Govoreći upravo o prelasku iz Vojvodine u Partizan, dobro je poznata želja koju je imao Škuletić. Partizan je bio njegova primarna i, može se reći, jedina opcija.

"Čuo sam da je bilo nekog interesovanja od strane inostranih klubova, ali ja sam želeo samo u Partizan. Smatrao sam da je ovo možda i poslednja prilika da se vratim. Nije mi bilo bitno da idem u inostranstvo, da jurim novce, želeo sam nazad kući.", ističe ovaj osvedočeni navijač crno-belih.

"Čelnicima Vojvodine sam poslao poruku da sam spreman da sedim šest meseci na klupi ako je to potrebno, samo da bih zaigrao u Partizanu. Volim Partizan, to je moj klub, i u dresu Vojvodine sam uvek pevao 'da volim crno-bele'. Igranje pred navijačima Partizana je poseban osećaj.",
iskren je Škuletić.

Doveden da postiže golove, napadač Partizana će u navali imati veliku konkurenciju.

"Golovima se ne opterećujem, biće ih nadam se kad bude najpotrebnije. Očekujem da ću u narednoj polusezoni doprineti, najbitnije je ipak da se pobeđuje."

"Konkurencija je jaka, ali to prija. Meni je iskreno zadovoljstvo da mogu da radim i sarađujem sa igračem kakav je Danko Lazović, čije iskustvo samo može da mi pomogne."
, zaključio je Škuletić.

Ne propustite