Škuletić: "Nema više kukanja, idemo na pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.02.2014.
22:03
Izvor: Sportske.net

Petar Škuletić stavio je u arhivu dešavanja sa prolećne premijere u Novom Pazaru i poručio da se fudbaleri Partizana sada u potpunosti okreću predstojećem duelu sa Radničkim iz Niša.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prolećna premijera šestostrukog uzastopnog šampiona nije protekla onako kako su u Humskoj planirali.

Remi sa Novim Pazarom i sve ono što se dešavalo nakon utakmice samo je donelo dodatni pritisak izabranicima Marka Nikolića, a Petar Škuletić jedan je od onih koji se smatraju odgovornim za to što Partizan nije doneo čitav plen iz grada na Jošanici.

"Nema više kukanja, šta je bilo bilo je. Stavio sam tačku i na tu situaciju kod poništenog gola i na promašenu priliku kada je trebalo da pustim Ilića da šutne. Konstantno vraćanje na ono što se dešavalo u Novom Pazaru može da bude samo kontraproduktivno i zato su mi misli okrenute samo prema onome što nas očekuje u subotu na našem stadionu" rekao je Škuletić.

Priliku da se iskupi za promašaj iz duela sa Novim Pazarom imaće već u subotu, protiv tima za koji je, ne tako davno, i sam nastupao.

"Igrao sam i protiv njih i za njih, veoma dobro ih poznajem. Radi se o timu koji zaslužuje maksimalan respekt, ali i pored odličnih igara i njihovog kvaliteta, jasno je da Partizan ima ulogu favorita i mora da je opravda. Moramo da pobedimo kako znamo i umemo i uđemo u pobednički ritam" poručuje Škuletić.

Crno-beli bi već za vikend mogli da se vrate na lidersku poziciju koju im je oduzela Crvena zvezda. Činjenica da sudbina Partizana sada zavisi i od komšija kod Škuletića ne pravi pritisak ali napadač priznaje da prati šta se dešava u Ljutice Bogdana.

"Normalno je da pratimo i šta se dešava kod komšija, laže ko kaže da nije tako, jer od toga zavisi i naša sudbina. Prva utakmica je pokazala koliko je liga teška i izjednačena i ako se svi budu borili kao Pazarci, siguran sam da će biti kikseva i da ni nama ni Zvezdi neće biti lako" zaključak je Petra Škuletića.

Duel Partizana i Radničkog iz Niša na programu je u subotu sa početkom od 17 časova.

Ne propustite